[ MØTESTED ]

Et sted for gode møter

Utøya er et sted å lære og for å minnes – men også et sted for å dele kunnskap, engasjement og diskusjoner. I flotte omgivelser, på en øy med en lang historie, tilbyr vi moderne fasiliteter for profesjonelle kurs, møter og konferanser for både mindre og større grupper.

Kurs og møter for frivillige organisasjoner, foreninger som jobber med solidaritet, juss, menneskerettigheter, beredskap eller ungdommelig engasjement, fyller opp møterommene våre store deler av året.  Å diskutere hvordan man skal videreutvikle og forbedre arbeidet til det din organisasjon jobber for, vil føles spesielt riktig og relevant her hos oss.

Historien, naturen og arkitekturen på Utøya gjør sitt til at et opphold her blir annerledes enn hos noen andre steder. Dette er en naturskjønn øy med mange samlingsteder, både uten- og innendørs, hvilket gjør det til et egnet sted for å styrke kollegiale bånd. Her har man en tydelig mental og fysisk tilstedeværelse som forsterker verdien av det sosiale og faglige innholdet.

[ MØTESTED ]

Hva vi tilbyr

Dagskonferanse

Dagskonferanse på Utøya med lunsj og omvisning.
Fra 990,- per person. Inkludert er da også omvisning på øya, hvor man får anledning til å besøke både Hegnhuset – læresenteret på Utøya og Lysningen, vårt vakre minnested nord på øya.

Dagskonferanse fra 1090,- per person

Dagskonferanse med middag

Dagskonferanse med middag 

Dagskonferanse, god lunsj, omvisning og foredrag om Utøya, samt en herlig middag før hjemreise.

 

Fra 1490,- per person

Dagskonferanse med overnatting på Utøya

Overnatting med fullpensjon på Utøya, inkludert bruk av møte- og konferansefasiliteter.

Fra 1590,- per person

Overnatting på Sundvolden Hotell

Lunsj til lunsj. Dagskonferanse og lunsj på Utøya første dag. Middag, overnatting og frokost på Sundvolden Hotell. Møterom og lunsj på Sundvolden dag to. Alt bookes direkte hos oss. Ta kontakt for å skreddersy ditt arrangement.

Dagsbesøk med omvisning og varm lunsj

Besøk Utøya og få en spennende omvisning på øya, inkludert besøk på minnestedet og i Hegnhuset, samt en god varm lunsj.


Fra 650,- per person 

Reisen hit
Reiseveien til Utøya er rask og enkel fra en rekke steder på det sentrale østlandsområdet. Turen fra Oslo tar 40 minutter med bil og buss, fra Drammen bruker man 50 minutter, og fra Gardermoen tar turen 1 time og 15 minutter. 

Vi er behjelpelige med booking av både busstransport til og fra Utøya, og transport for enkeltreiser til blant annet Flytoget i Sandvika, 25 minutter unna.

Ved kaien vår har vi stor parkeringsplass med plass til over 70 biler. Parkering er selvsagt gratis for alle våre gjester.

Overnatting på Utøya

På Utøya tilbyr vi overnatting til opptil 90 personer. Rommene er fordelt i ulike bygg på øya og har en sjarmerende og enkel innredning.

Hyttene er delt i to rom med bad og totalt 8 senger. Vi har en hytte som er tilrettelagt for rullestolbrukere. Det er også mulig å innlosjeres i Skolestua, Sanitærbygget eller i telt.

Overnatting på Sundvolden
Hvis dere ønsker å bo på hotell, tilbyr vi overnatting hos vår samarbeidspartner, Sundvolden Hotell. Her er det stor kapasitet med 272 rom med høy standard. Tettstedet Sundvolden ligger få minutters kjøretur fra Utøya, er idyllisk plassert med Krokskogen i ryggen og Tyrifjorden for sine føtter. Hotellet er et av Norges mest tradisjonsrike, så vi er svært stolte av vårt gode og nære samarbeid. Hvis dere velger å bo på hotellet, transporterer vi dere dit raskt og effektivt etter endt dag på Utøya, slik at dere får en god natt søvn og en deilig frokost neste morgen.

Mat og drikke

Vi kan friste med hjemmelaget mat til alle anledninger. Søtt, salt, sunt og godt! Vi tilbyr tilrettelagte menyer tilpasset deres ønsker og tar såklart hensyn til allergier. Vi serverer mat med mye kjærlighet til råvarene.

Vel bekomme!

 

[ Kurs & Konferanse ]

Ta kontakt

Ann Helen hjelper dere med å skreddersy deres besøk, slik at dere får et best mulig besøk på Utøya. 

Ann Helen

Send oss deres booking eller forespørsel her:

[ kurs og konferanse ]

Hva sier de som besøker Utøya?

Play Video

Hvem bruker Utøya som møteplass?

Utøya er en møteplass for organisasjoner, bedrifter og andre som ønsker å jobbe for en bedre verden.

40

Arbeiderbevegelsen

20

Frivillige organisasjoner

15

Internasjonale organisasjoner

15

Utdanningsinstitusjoner

10

Offentlige etater og kommuner

5

5 % Bedrifter

[ Aktuelt ]

Siste Nytt