Jørgen watne frydnes daglig leder utøya
[ Om Oss ]

Jørgen Watne Frydnes

Daglig leder Jørgen er fra Bergen, er utdannet statsviter og har en mastergrad i internasjonal politikk. Han har tidligere arbeidet 8 år i Leger Uten Grenser, etterfulgt av fire år som økonomiansvarlig i organisasjonens styre. Han er komitémedlem i Nobelkomitéen og sitter i styret til Den Norske Helsingforskomité. Jørgen har ledet prosessen og arbeidet med å gjenreise Utøya etter terrorangrepet i 2011. Telefon: 953 00 919  / E-post: jorgen@utoya.no
Ann Helen
[ Om Oss ]

Ann Helen Løvstad

Arrangementsansvarlig

Ann Helen er fra Hønefoss, hun har tidligere drevet egen kafé og i 8 år var hun en del av ledergruppen på Sundvolden Hotel. Hun var også vaktleder på Sundvolden som gjorde en fantastisk innsats 22.juli, 2011. Ann Helen er veldig opptatt av planlegging og detaljer, så her hos oss på Utøya er hun arrangementsansvarlig, og sørger for at arrangementet ditt gjennomføres på en god måte. 

Telefon: 932 01 539 / E-post: annhelen@utoya.no

[ Om Oss ]

Lars Gudmundson

Leder av Hegnhuset

Lars er leder av Hegnhuset. Han er utdannet idéhistoriker, og har lang erfaring fra nasjonale og internasjonale utdanningsprosjekter med vekt på tema som demokrati og menneskerettigheter. Han har tidligere jobbet i Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet, og i flere år vært nestleder i Det Europeiske Wergelandsenteret. Lars har jobbet nært med Utøya siden 2015, og har nå ansvaret for Utøyas nasjonale og internasjonale læringstilbud.

Telefon: 47714369 / E-post: lars@utoya.no

[ Om Oss ]

Jon Olsen

Driftsleder og Kaptein

Når Jon ikke ruller verden rundt på motorsykkel eller er på vei nedover alpefjell på slalomski,  er han Utøyas driftsleder og kaptein for M/S Thorbjørn. Jon startet karrieren i byggebransjen, men har nå over 20 års erfaring fra Utøya og kjenner øya ut og inn.

E-post: jon@utoya.no

[ Om Oss ]

Ragnar

Skipper & Altmuligmann

Ragnar er en rockabilly av rang. Ved siden av å være en dedikert fuglekikker og spille bass i Ringerikes ypperste Rolling Stones-coverband styrer Ragnar MS/Thorbjørn med stødig hånd og fikser alskens praktiske gjøremål på Utøya. 

E-post: ragnar@utoya.no

[ Om Oss ]

Paul Patrick Børhaug

Marked, Kommunikasjon & Geitesjef

Paul Patrick jobber med innholdsproduksjon, markedsføring og kommunikasjon hos oss. Han har bred erfaring fra norsk organisasjonsliv og er utdannet samfunnsviter med en bachelorgrad i Utviklingsstudier fra OsloMet og en mastergrad i Afrikastudier fra School of Oriental and African Studies. Paul er også øyas geitebonde.

Telefon: 926 49 598 / E-post: Paul@utoya.no

[ Om Oss ]

Anne Britt

Arrangementsansvarlig II

 

Anne Britt er en bergenser med bein i nesa. Hun har bak seg en karriere i forsvaret og fra Sundvolden hotell, der hun også jobbet 22.juli 2011. 

(I øyeblikket er Anne Britt i permisjon)

E-post: annebritt@utoya.no

[ Om Oss ]

Silje

Kokk 

Silje har jobbet i flere ulike kjøkken, og er veldig glad i å lage enkel og smaksrik mat fra bunnen av. Mesteparten av tiden svinger hun seg rundt på kjøkkenet som hun har ansvaret for, men kan også sees ved at hun utfører andre oppgaver på øya. 

silje@utoya.no

[ Om Oss ]

Jane

Kokk

Jane er en evigblid rockekokk med lang erfaring som LO-representant fra Jevnaker. Lever etter livsmottoet: «Det har jeg aldri prøvd før, så det greier jeg helt sikkert».

[ om oss ]

Styret

Tord Dale

Tord Dale

[ Styreleder ] Tord Dale er leder for bærekraft i Virke. Han har også vært sentralstyremedlem i AUF og har 10 år bak seg på Utøya.
Martin Henriksen

Martin Henriksen

[ Styremedlem ] Stortingsrepresentant for Troms 2017-2021 og Medlem av Justiskomiteen. Tidligere AUF-leder.
Gunn Karin Gjul

Gunn Karin Gjul

[ Styremedlem ] Lang erfaring fra AUF og politisk virke. I dag er hun leder for Politikk og samfunnsavdelingen til Fagforbundet.
Harald Jacobsen

Harald Jacobsen

[ Styremedlem ] Siviløkonom fra NHH og har jobbet som finanspolitisk rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe. I dag har Jacobsen ansvaret for Kommunalbankens samfunnsansvarsarbeid.
Marianne Wilhelmsen

Marianne Wilhelmsen

[ Styremedlem ] Marianne Wilhelmsen var generalsekretær i Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) 2012–2014. Hun er utdannet kaospilot og jobber som Kommunikasjons- og markedssjef ved Dignio, Høgskolen i Buskerud.
[ om oss ]

UNDERVISERE

Ibrahim Kulmiye

Ibrahim Kulmiye

[ Underviser ] Ibrahim er utdannet ved Oslomet og underviser på videregående i Osloskolen.
Inger Nicolaysen

Inger Nicolaysen

Inger Angelika Nicolaysen jobber som lærer på Hønefoss VGS.
Lara Aref

Lara Aref

[ Underviser ] Studerer master i utdanningsvitenskap ved Universitetet i Oslo.
Zamran Ahmad Butt

Zamran Ahmad Butt

[ Underviser ] Utdannet kommersiell pilot og dialogpilot ved UiO.
Catharina Remman

Catharina Remman

[ Underviser ] Studerer Lektor i samfunnsfag og nordisk ved Universitetet i Oslo.
Ingrid Kristine Børset

Ingrid Kristine Børset

[ Underviser ] Utdannet dialogpilot som studerer ved lektorprogrammet i fremmedspråk på Universitetet i Oslo.
Marianne Støle-Nilsen

Marianne Støle-Nilsen

[ Underviser ] Utdannet lektor med lang erfaring som ungdomsskolelærer.
Jesica Lina

Jesica Lina

[ Underviser ] Estetiske studier på Universitetet i Oslo, engelsk ved UiT, mastergrad i historie fra University of Winchester og PPU ved Universitetet i Sørøst-Norge.
Cecilie Schia

Cecilie Schia

[ Underviser ] Bachelori pedagogikk og i religionshistorie fra UIO. Tar nå master i samfunnsanalyse ved Universitetet i Sørøst-Norge.
Fanny Celine Opsund Paulsen

Fanny Celine Opsund Paulsen

[ Underviser ] Studerer litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo