[ Om Oss ]

Jørgen Watne Frydnes

Daglig leder

Jørgen Watne Frydnes er daglig leder av Utøya. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo, har en mastergrad i internasjonal politikk fra the University of York, England. Jørgen har 12 års erfaring fra Leger Uten Grenser og er nåværende styremedlem i Den Norske Helsingforskomitéen. Han ledet prosessen og var ansvarlig for å gjenreise Utøya etter terrorangrepet i 2011.

Jørgen er medlem av Den Norske Nobelkomite, komitéen på fem personer som deler ut verdens mest anerkjente pris, Nobels Fredspris.

Telefon: 953 00 919  / E-post: jorgen@utoya.no

Ann Helen
[ Om Oss ]

Ann Helen Løvstad

Administrativ leder

Ann Helen er den som sørger for at kabalene går opp på Utøya. Hun har tidligere drevet egen kafé og i 8 år var hun en del av ledergruppen på Sundvolden Hotel. Hun var også vaktleder på Sundvolden 22.juli, 2011 og gjorde en enorm innsats sammen med resten av teamet den dagen. Ann Helen er veldig opptatt av planlegging og detaljer, så her hos oss på Utøya er hun arrangementsansvarlig, og sørger for at arrangementet ditt gjennomføres på en god måte.

 Telefon: 932 01 539 / E-post: annhelen@utoya.no

[ Om Oss ]

Lars Gudmundson

Leder av Demokrativerkstedet

Lars er utdannet idéhistoriker, og har lang erfaring fra nasjonale og internasjonale utdanningsprosjekter med vekt på tema som demokrati og menneskerettigheter. Han har tidligere jobbet i Kunnskapsdepartementet, Utdanningsdirektoratet og var i flere år nestleder i Det Europeiske Wergelandsenteret. Lars har jobbet nært med Utøya siden 2015, og har nå ansvaret for Utøyas nasjonale og internasjonale demokrativerksted.

Telefon: 47714369 / E-post: lars@utoya.no

[ Om Oss ]

Jon Olsen

Driftsleder og Kaptein

Når Jon ikke ruller verden rundt på motorsykkel eller er på vei nedover alpefjell på slalomski,  er han Utøyas driftsleder og kaptein for M/S Thorbjørn. Jon startet karrieren i byggebransjen, men har nå over 30 års erfaring fra Utøya og kjenner øya bedre enn noen.

E-post: jon@utoya.no

[ Om Oss ]

Zamran Ahmad Butt

Undervisningsansvarlig

Zamran er utdannet kommersiell pilot og jobbet i mange år som flyger. Han er også dialogpilot, utdannet ved Universitet i Oslo, og har lang erfaring med å lede holdningsprosjekter for å forebygge negative fordommer, utenforskap og ekstremisme gjennom dialogisk metode. Zamran har tidligere vært generalsekretær ved Islamic Cultural Centre i Oslo, og gjennom flere ulike verv fra organisasjonslivet har han jobbet med en rekke prosjekter om ekstremisme, dialog og konflikthåndtering.
 

Telefon: 984 53 669 / E-post: zamran@utoya.no

[ Om Oss ]

Paul Patrick Børhaug

Markeds- og kommunikasjonsansvarlig

Paul Patrick har bred erfaring fra norsk organisasjonsliv og er utdannet samfunnsviter med en bachelorgrad i Utviklingsstudier fra OsloMet og en mastergrad i Afrikastudier fra School of Oriental and African Studies. Han har lang erfaring med innholdsproduksjon, markedsføring og kommunikasjon, i tillegg til å være en anerkjent fotograf. Paul er også øyas geitebonde.

Telefon: 926 49 598 / E-post: Paul@utoya.no

[ Om Oss ]

Ragnar Braata

Skipper & Altmuligmann

Ragnar er en rockabilly av rang. Ved siden av å være en dedikert fuglekikker og spille bass i Ringerikes ypperste Rolling Stones-coverband, styrer Ragnar MS/Thorbjørn med stødig hånd og fikser alskens praktiske gjøremål på Utøya. 

E-post: ragnar@utoya.no

[ Om Oss ]

Harald Gårdvik

Skipper

Harald har bak seg en lang karriere i forsvaret og er en av de som kjenner Tyrifjorden aller best. Han fører både MS/Thorbjørn og MS/Dronning Tyra trygt over fjorden.  

E-post: harald@utoya.no

[ Om Oss ]

Britt Alise Leirvik

Arrangementsansvarlig

Britt Alise har 22 år i hotellbransjen bak seg, der hun har jobbet med å koordinere arrangementer. På Utøya sørger hun for at våre arrangementer går på skinner og at gjestene har alt de trenger. Hun trives best når det er litt liv og røre – noe det fort kan bli når store grupper ungdommer inntar Utøya. 

E-post: brittalise@utoya.no

[ Om Oss ]

Anne Britt Fjellro

Arrangementkoordinator

Anne-Britt er en blid og bestemt bergenser som har en lang karriere i hotell og servicebransjen. Derfor er hun alltid i forkant og sørger for at gjestene våre har det de trenger før de vet det selv. Anne-Britt jobber tett på arrangementene både i planleggingen før ankomst og underveis under oppholdet. Hun har bak seg en karriere i forsvaret og fra Sundvolden hotell, der hun også jobbet 22.juli 2011.

E-post: annebritt@utoya.no

[ Om Oss ]

Maria Moen Østby

Undervisningskoordinator

 

E-post: maria@utoya.no

[ Om Oss ]

Silje Skogstad Lysaker

Kjøkkensjef

Silje har jobbet i flere ulike kjøkken, og er veldig glad i å lage smaksrik mat fra bunnen av. Silje har utdannelse i Matteknikk og utvikler stadig nye, gode retter. Hun sørger også for at Utøyas kjøkken produserer minimalt matsvinn. 

E-post: silje@utoya.no

[ Om Oss ]

Jane Gulbrandsen

Kokk

Jane er en evigblid rockekokk med lang erfaring som LO-representant fra Jevnaker. Lever etter livsmottoet: «Det har jeg aldri prøvd før, så det greier jeg helt sikkert».

E-post: jane@utoya.no

 

[ Om Oss ]

Alexander Kristiansen

Potet/Fiksemann

Alex er kjernekaren og håndverkeren som ordner og fikser alt som måtte trenge fiksing på Utøya. Om en takrenne henger, om traktoren fusker eller om en lås må dirkes – Alex er mannen for jobben! 

E-post: alex@utoya.no

[ Om Oss ]

Inger Johanne Hermansen

Renholdsansvarlig

Inger Johanne er rivjernet som sørger for at Utøyas fasiliteter skinner, at blomsterbedene bugner og at øya ser velstelt ut.

E-post: ingerjohanne@utoya.no

[ Om Oss ]

Ingvild Hillkirk Bjerke

Kjøkken- og arrangementmedarbeider.

Ingvild har bakgrunn fra salg-og serviceyrke, helse og skole. Hestejente på fritiden. Ingvild er i sitt ess når det er full fart og varierte dager på jobb. 

E-post: ingvild@utoya.no

[ Om Oss ]

Victoria Bøsei Olsen

Kjøkken- og renholdsmedarbeider

Victoria er Utøyas blide kjøkken- og renholdsfantom. Hun har vært en del av Utøya-teamet helt siden hun lærte å gå på to bein, og kjenner øya bedre enn de fleste!

E-post: victoria@utoya.no

[ om oss ]

Styret

[ STYRET ]

Tord Dale

[ Styreleder ]

Tord Dale er leder for bærekraft i Virke. Han har også vært sentralstyremedlem i AUF og har 10 år bak seg på Utøya.

 

[ STYRET ]

Martin Henriksen

[ Styremedlem ]

Martin Henriksen er leder for bærekraft og samfunnskontakt i Hurtigruten Norge. Satt som Stortingsrepresentant for Troms 2017-2021. Tidligere AUF-leder.

[ STYRET ]

Hilde Firmann Fjellså

[ Styremedlem ]

Hilde har lang erfaring fra AUF og fagbevegelsen. Hun jobbet tidligere som journalist, men er i dag advokat i advokatfirmaet Lippestad.

[ STYRET ]

Marianne Wilhelmsen

[ Styremedlem ]

Marianne Wilhelmsen var generalsekretær i Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) 2012–2014. Hun er utdannet kaospilot og jobber som Kommunikasjons- og markedssjef ved Dignio,
Høgskolen i Buskerud.

[ om oss ]

VÅRE UNDERVISERE

Charlotte Cyrus

Underviser

Charlotte Cyrus er en 30 år gammel lektor. Hun skrev masteren sin innen migrasjonshistorie og jobbet flere år i voksenopplæringen. Nå jobber hun hos Dialogpilotene, en organisasjon som utdanner unge mennesker med ulike tros- og livssynsbakgrunner til å holde dialogmøter om tidvis betente temaer.

Tiril Flatebø

Underviser

Tiril har en bachelorgrad i filosofi og religionsvitenskap, og tar nå en master i sistnevnte ved UiO. Tidligere har hun vært med i ulike ungdomsorganisasjoner, og “vil mer enn noe annet at ungdommer skal engasjere seg i å endre verden”.
 

Luna Samphan Amland

Underviser

 
 

Vincent Mainardi

Underviser

Vincent Mainardi “Vincent er lektorstudent ved Universitet i Oslo og har tidligere vært styreleder i Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F). Han brenner for at at barn og unge skal få mulighetene til å skape egen aktivitet, på egne premisser.

Sara Barzinje

Underviser

Bachelor i biovitenskap, og jobber deltid i Deichman på Biblo Tøyen, og lokalpolitiker i bydel Gamle Oslo. Brenner for aktiv involvering og medvirkning av ungdom, og brobygging på tvers av ulikheter med dialog som vår viktigste verktøy! 
 

Hilde Rønnaug

Underviser

Hilde har en bachelor i Religionstudier og Internasjonale relasjoner fra SOAS – University og London og en master i Religionstudier fra UiO. Hun jobber som Prosjektkoordinator i den frivillige organisasjonen LIN – Likestilling, Inkludering og Nettverk.
 

Märtha Ørnberg

Underviser

Hanna Eline Wenell

Underviser

Bachelor i biovitenskap, og jobber deltid i Deichman på Biblo Tøyen, og lokalpolitiker i bydel Gamle Oslo. Brenner for aktiv involvering og medvirkning av ungdom, og brobygging på tvers av ulikheter med dialog som vår viktigste verktøy! 🙂 
 

Hummam Bhutta

Underviser

 
 

Amalie Storesund

Underviser

Edith Allern

Underviser

 
 

Guro Vollan Nilsen

Underviser